top of page

Club6Kappers

- Oktober 2021 tot heden

Logo ontwerp
Grafisch ontwerp visuele identiteit
Vormgeving drukwerk
Fotografie
Content design
Social media beheer

Club6Kappers is een kapsalon en beautysalon in Dronten West. Al vanaf de eerste stap ben ik betrokken geweest bij het opzetten van de zaak. Ik deed mee aan het brainstormen over de naam, ontwierp het logo, de visuele identiteit en drukwerk. Én als kers op de taart mocht ik een social media plan opstellen en dit in beheer nemen. Van fotografie tot vormgeving, ik ben betrokken bij het hele pakket. 

Club6Kappers, Beursstraat 6, Dronten West

 

  • Instagram

@club6kappers_dronten

Logo_Club6Kappers.png

De visuele identiteit

Het aanbod van de kap- en beautysalon op Beursstraat 6 is groot.  Van knipbeurten tot schoonheidsbehandelingen, van nagelstudio tot zonnebankstudio. Wat Club6Kappers wil creëren is een Clubgevoel. 'Ik hoor erbij'. Met evenementen en een uitgebreid aanbod willen ze er voor je zijn. Het is laagdrempelig en relatief laag in het segment. Club6Kappers is er voor iedereen.

'Join the Club' is wat de identiteit moest uitstralen. Toegankelijk, stoer en eigentijds zijn de kernwoorden waarop de huisstijl gebouwd is. Dit is dan ook de tone of voice in de social media kanalen (facebook en instagram). 

Grafisch ontwerp visuele identiteit

Club6Kappers_stickers_sanneneuteboom.png

Fotografie

Social media

Socials_club6kappers-sanneneuteboom.png
club6kappers.png

Content maak ik zelf

Voor het starten heb ik een contentstrategie bepaald. Wat gaan we posten? Welke input moet ik krijgen?
Eens in de zoveel tijd ga ik naar de zaak toe voor nieuwe input. De medewerkers sturen me af en toe wat door en af en toe komen er verzoekjes. Vanuit mijn database stel ik zelf de posts op. Dit houdt in dat ik zelf voor het beeldmateriaal zorg en de teksten schrijf. Mocht het inhoudelijk nodig zijn om iets te overleggen, zijn de eigenaars dichtbij huis. Een leuk en flexibel proces. 

Content design

Vormgeving drukwerk

#grafischontwerp #drukwerk #socialmedia #fotografie #contentdesign #visueleidentiteit #vormgeving

bottom of page