top of page

Content design

Cibap Next
Festival WOEST

Mijn eerste social media project voor een externe klant ('t Olde Regthuys is toch wel een inkoppertje) was Festival WOEST. Vanuit deze opdrachtgever ben ik in Cibap Next gerold. 

Cibap Next

cibapnext.png
Cibapnext_X.png
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
Cibapnext_X.png

Al sinds maart 2020 ben ik werkzaam als content designer voor Cibap Next, dé opleider in creatief denken en doen voor mkb’ers en zzp’ers. Cibap Next gelooft in de toegevoegde waarde van creativiteit voor de wereld van vandaag en morgen. Door opleidingsaanbod te ontwikkelen in samenwerking met het bedrijfsleven uit Regio Zwolle, creatief professionals en meesterdocenten, maken ze aanbod waar de markt om vraagt. Ze bieden trainingen en inspiratiesessies in Design Thinking, Creative Writing, SketchUp Pro, Social Media en nog veel meer.

Ik houd de doelgroep via posts en advertenties op de hoogte van het aanbod via Facebook, Instagram en LinkedIn.

Cibapnext_X.png
Cibapnext_X.png

- februari 2021 tot heden

Festival WOEST

logo-woest-full-header.png

Festival Woest is een cultuur educatieve organisatie in Regio Zwolle. Voor de opkomende evenementen, waaronder de WOEST Karavaan beheerde ik de social media (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn) om alle belanghebbenden op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. De betrokken partijen hier waren zowel de jongeren waar het (corona-proof) festival voor georganiseerd is als de gemeente die het subsidieert, de workshopsgevers en betrokkenen in het onderwijs. 

Onder mijn taak viel het monteren van video's ter promotie van de workshops of de organisatie, het promoten van opkomende evenementen en het op de hoogte houden van de actuele stand van zaken. Ik werkte in een reeds bestaande vormgeving met beeldelementen die dynamisch gebruikt konden worden.

Het werken was richting de WOEST Karavaan van 28 september t/m 9 oktober, een festival waarbij diverse workshops, ontstaan in co-creaties tussen jongeren en kunstenaars, reisden langs diverse scholen in de Regio Zwolle.

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
Festivalwoest_sanneneuteboom.JPG
!-woest.png
Woest_2.png

- 27 sept 2020 tot 10 okt 2020

#contentdesign #socialmediabeheer #vormgeving #grafischvormgeving #festivalwoest #cibapnext

Pijl-woest.png
bottom of page