top of page

Fotografie

Sterke fotografie kan een product of zaak naar een hoger level tillen. Al voor diverse klanten verzorg ik zaken als websites, drukwerk of social media, maar ook fotografie. Het fijne aan grafisch ontwerper zijn én kunnen fotograferen en bewerken is dat je je eigen materiaal kan maken. Of het nou gaat om mooie foto's voor de website, socials of brochures:
ik help je graag verder. 

Hieronder volgen een aantal fotografische projecten, die zowel commercieel als hobbymatig van aard zijn. 

Een collega wilde de foto van whiskey als poster aan zijn muur, maar hij wilde er nog wel een foto naast. Hieruit ontstond de foto met de rook uit het glas. 

Projecten waarin ik een totaalpakket van vormgeving en fotografie verzorg:

't Olde Regthuys
Lotters Edelstenen
Lotters Beeldengalerie

Club6Kappers

Productfotografie

Het mooie voor mij aan het restaurant van mijn ouders is dat ik me er helemaal kan uitleven. Als ik eenmaal een beeld in mijn kop heb wil ik het maken. Een groot deel van de foto's kan ik gebruiken voor de social media van 't Olde Regthuys. Soms moet er een keuze gemaakt worden: ga ik all-in of doe ik een stapje terug, zodat het in sfeer bij het restaurant gaat. In sommige gevallen vind ik dat jammer en ga ik gewoon voor een mooie foto. Hier links zie je een aantal van die twijfelgevalletjes. Hier onder een selectie uit de fotografie voor het restaurant. Bekijk hier meer.

Bloemen - Natuurfotografie

Er moet heel wat gebeuren wil ik een bos bloemen met rust laten. Ik fotografeer ze als ze nog mooi zijn, of ontleed ze als ik daar net te laat voor ben. Benieuwd? Bekijk mijn project Natuurcollages. Je vindt hem onder vrij werk.

Backpacken - Reisfotografie

Van 8 januari tot 24 maart 2020 ben ik naar Azië geweest om rond te reizen. Natuurlijk mét mijn camera. Mijn reisverhalen en foto's deelde ik op mijn instagram pagina @notmytown. Dat doe ik overigens nog steeds! Ik heb er de tijd van mijn leven gehad, en zou het enorm jammer vinden als ik dingen ga vergeten. Om dat te voorkomen duik ik nog dagelijks in mijn foto's om verhalen te delen. 

  • Instagram

@notmytown

Toerist in eigen stad - Fotografie Elburg

Eens in de zo veel tijd ga ik toerist uithangen in eigen stad. Als je eenmaal 'opgegroeid' bent met veel fotograferen is het moeilijk om niet in letterlijke kadertjes te kijken. Elburg is toch wel een mooi stadje. 

Ik verwijs je door naar...

In mijn 'vrij werk' portfolio heb ik een aantal projecten die fotografisch van aard zijn. De foto's hier onder verwijzen naar deze projecten. Klik op de foto voor een link naar de pagina. 

Sunset-fotografie-sanneneuteboom.jpg

Follow the sun

Vrij-werk_sanneneuteboom-18.jpg

Styling

Graphic_sanneneuteboom.jpg

Disco dip

Een afsluitertje waar je niet niet van kan houden:

Luna_fotografie_sanne-neuteboom.jpg

#fotografie #fotograaf

bottom of page