top of page
Sanne-Neuteboom-2.jpg
Sanne Neuteboom, grafisch ontwerp, logo

03.03.1997 - Elburg, Gelderland

  • Instagram - Sanne Neuteboom

Grafisch ontwerper

Over mij & contact

Hoe mooi is het om te bedenken dat je op 10 jarige leeftijd al wist wat er op je diploma moest komen te staan? Hoewel 'kunstenaar' niet een term is waar veel grafisch ontwerpers gelukkig van worden kan ik het wel waarderen. Mijn leven bestaat uit het dwarrelen tussen kunst en visuele communicatie, waar grafisch ontwerp de gulden middenweg is. En er is niks wat ik liever doe. Op reizen na misschien. Maar wie zegt dat je voor reizen op pad moet gaan? Hoe tof is het om op reis te gaan in je eigen studio, in je eigen hoofd? Als je mij beter wilt leren kennen nodig ik je uit om op ontdekkingsreis te gaan door mijn vrije werk. Volg mijn gedachtegangen, leer wat mij inspireert en hoe ik dit vorm geef tot iets nieuws. Ik ben een ontwerper. 

Ik studeerde in 2018 af op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Zwolle, waar ik met de opleiding tot Graphic Designer mijn Bachelor of Arts heb ontvangen.  Sinds dien ben ik als grafisch ontwerper ZZP'er onder mijn eigen naam: Sanne Neuteboom. Wonen doe ik in Elburg en werken doe ik voornamelijk in Regio Zwolle. Op freelance basis werk ik voor Van Dalen Vormgeving in Zwolle.

Bel me ...

0681908274

... of stuur me een email

Wat kan ik voor jou doen?

Een hele boel! Al zo lang als ik leef ben ik bezig met creatieve dingen en ontwerpen. Ik hou er niet van om te lang te blijven in dezelfde werkwijze. Ik wil vernieuwen, nieuwe dingen leren. Door deze mentaliteit heb ik als ontwerper een pakketje aan kwaliteiten waar je alle kanten mee op kan. 

Ik kan jou helpen met het promoten van je product, merk, dienst of bedrijf. Een mooie fotoreeks van je producten of van je zaak, met zorg vormgegeven flyers of brochures over je bedrijf, een website om je verhaal te vertellen, het beheren van je social media, het creëeren van content, het visualiseren van informatie, infographics, animaties, illustraties... 

Wat je van mij kan verwachten is dat ik niet vóór jou werk, maar mét jou werk. Om tot het beste resultaat te komen ga ik veel met je in gesprek. Ik probeer er achter te komen waar jij het meeste achter staat. Stapsgewijs komen we tot een uniek eindresultaat waar jij je goed bij voelt. 


Twijfel je nog? Bekijk mijn portfolio hier:
Sanne Neuteboom - Grafisch ontwerp
Sanne Neuteboom

Waar ben je naar op zoek?

Klik op het zoekwoord!

 

Er zijn vast meerdere projecten die onder jouw zoekwoord vallen, maar om je op weg te helpen heb je hier vast een voorbeeld uit mijn portfolio!

Vrij werk:

van alles wat!

bottom of page